úterý 28. srpna 2012

Tvořivý návrat do školy

Škola už se blíží a to pro děti jistě není dobrá zpráva. Můžete jim ale toto období zpříjemnit nějakými společnými aktivitami. Co třeba výroba podzimních dekorací?  V nabídce firmy BD-TOVA najdete spoustu materiálů k tvorbě. A pokud se necítíte na vlastní vymýšlení dekorací, nevadí. Vyberte si ze sad již předpřipravených polotovarů, ze kterých jen s pomocí lepidla vytvoříte krásné věci. Nebo kupte rovnou hotové dekorace a vyzdobte si interiér!




Základem produkce firmy BD-TOVA jsou kuličky a mnoho dalších tvarů z buničité vaty (eco-friendly), které se dodávají jak samostatně, tak jsou z nich vyráběny další výrobky: tzv. skládačky. Tyto hobby sety obsahují všechny díly ke zhotovení celého motivu s obrázky a návodem k sestavení. Koupit si můžete i hotové dekorace. Sortiment je vyráběn k mnoha různým sezónám (vánoce, velikonoce, Den matek, Valentýn...) ale i tzv. celoroční.




Jako přímý výrobce s vlastním vývojem vyrábí BD-TOVA také tzv. firemní dárky – figurky nebo motivy ve firemních barvách, s logem zákazníka jako dárky pro obchodní partnery nebo pro zaměstnance.


V e-shopu můžete pořídit i další materiál pro vaše kreativní tvoření - stuhy a provázky, papíry, kartony, organzu, plsť, lepidla a další.

Firma BD-TOVA má statut chráněné dílny. Zaměstnává více než 60% zdravotně postižených a produkty vyvíjí a vyrábí řada sympatických a tvořivých lidí. Je snad již skutečně jediným výrobcem tohoto sortimentu v ČR.



Pro více informací navštivte stránky firmy: http://www.bd-tova.cz/ nebo rovnou e-shop: http://eshop.bd-tova.cz/



Žádné komentáře:

Okomentovat