středa 22. srpna 2012

Představujeme tvůrce: Bogi

Bogi je chráněnou dílnou, kterou založila Martina Bogarová. Jejím návrhem je také deka, kterou jste mohli vidět v našem časopise. Deka je vymyšlená tak, že slouží dítěti nejen jako přikrývka či podložka na hraní, ale navíc si může zahrát třeba s maminkou i jednoduchou hru. K dece patří textilní kostka a 12 látkových žetonů.


V chráněné dílně pracuje 16 postižených lidí, kteří se snaží držet s námi (zdravými) krok. Martina zaměstnává lidi, pro které je mnohdy možnost pracovat životním snem a nejvyšším cílem. Snaží se každý den najít práci pro každého z nich, přestože jejich možnosti a schopnosti jsou pro bolesti těla i duše v čase velmi proměnlivé.








Jak Martina říká: "Hodnota práce mé dílny se nedá měřit jen penězi. Každé sebemenší dílo je vyrobeno s láskou a prošlo rukama lidí, kteří jsou na svou práci právem pyšní. Snažíme se, aby naše zboží bylo kvalitní a budeme rádi, když Vás potěší. Šijeme divadelní a historické kostýmy na zakázku, kde je vysoké procento ruční práce, vyšíváme, vymýšlíme, kreslíme, přišíváme, navlékáme, malujeme, šijeme, drátujeme..."

Koupí výrobků dílny pomůžete dobré věci. My se snahou dílny Bogi velmi sympatizujeme a jsme rádi, že jsme mohli pomocí našeho projektu snad i přispět k novým spokojeným zákazníkům.

Výrobky můžete zakoupit v obchůdku na simira.cz nebo přímo na bogi.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat