pátek 17. srpna 2012

Originální kabelka pro každou ženu


Kabelka je nezbytnou výbavou každé ženy a měla by být i její ozdobou. Originální kabelky, které jen tak někdo nemá, prodává Kabelkový Slon - obchod, který ctí individualitu každé ženy. Zeptali jsme se na pár otázek pana Martina Guči, majitele obchodu.





Čím jsou vaše kabelky jedinečné?


Naše kabelky jsou jedinečné tím, že jsou šité ručně ve velmi malých sériích. Velká část z našich kabelek už se v daném provedení nebude nikdy opakovat, to platí především pro modely v Limitovaných edicích, navíc my máme téměř vždy na skladě pouze jeden kus a to pro Česko a Slovensko.





Kdo a kde je vyrábí?

Kabelky vyrábí manufaktura Sloń Torbalski z polského Krakowa. Firmu Sloń Torbalski zastupujeme v Čechách a na Slovensku.

Jaké kabelky najdeme ve vaší nabídce? Hodí se pro každý styl?

V naší nabídce jsou kabelky především pro "městské" nošení, ale určitě se dají vybrat i modely pro společenské události nebo modely vyloženě sportovní.




Z jakého materiálu jsou kabelky vyráběné?

Na výrobu našich kabelek se používají různé druhy přírodních kůží, často ještě upravených například potiskem, lakováním, vytlačováním, výšivkami atd. U některých modelů je na nejvíce exponovaných částech použitý umělý materiál, to proto, že dnes umělé materiály prostě vydrží více než kůže a nám záleží na tom, aby byla životnost kabelky pokud možno co největší. Přesto považujeme přírodní kůži, díky jejim specifickým vlastnostem, za nenahraditelnou.




Jaká je žena, která kupuje vaše kabelky a tašky? 

Naše zákaznice jsou ty, které hledají něco nového a něco jiného. Kabelky, které se liší od toho, co je masově nabízeno. Naše kabelky si vybírají, protože jsou kvalitně zpracované a jsou nadčasové - nejsou módní jen na jednu sezónu.




Jak mám o kabelku pečovat, aby mi co nejdéle vydržela krásná?


Aby vám kabelka vydržela dlouho krásná dodržujte tato pravidla: Pokud možno nevystavujte kabelku přímému slunci, mrazu a dešti. Nevkládejte do kabelky ostré, příliš velké (takové, které by nadměrně napínaly kůži) a příliš těžké předměty. Pravidelně ji čistěte, nejlépe vlhkým hadříkem a alespoň jednou za rok kabelku ošetřete přípravkem na kůži, nejlépe na bázi včelího vosku. Na semiš používejte alespoň dvakrát ročně impregnaci na něj určenou.

Kabelku skladujte tak, aby nebyla pomačkaná nebo dokonce přeložená a ničím ji nezatěžujte. Nejlepší je, když ji před uložením vycpete lehkým a měkkým materiálem. Ze zkušenosti našich zákaznic však mohu říci, že naše kabelky dobře zvládají i docela hrubé zácházení.

Celý sortiment kabelek si můžete prohlédnout na www.kabelkovyslon.cz

Děkujeme za rozhovor!

Žádné komentáře:

Okomentovat