pondělí 17. září 2012

Proč je Bohemia Living digitální


Velmi často se nás ptáte, kde lze časopis koupit, zda je i tištěná verze nebo zda o ní uvažujeme. Pro všechny, které tato otázka také zajímá, je tu dnešní článek.

Víme, že si každý rád vezme časopis a přečte si ho třeba na zahradě, na balkoně v pohodlném křesle při kafíčku, jako relaxaci… Myslíme si ale, že Bohemia Living, ač se tváří jako klasický časopis,  je trochu jiný a že pozitiva, které nabízí, stojí za tu chvilku u počítače, notebooku či tabletu. 

A jaké jsou podle nás výhody?

Časopis je interaktivní - můžete si na všechno kliknout. Na výrobek, na další informace k článku, na více inspirace na Pinterestu, podívat se na video, stáhnout si předlohu či recept jedním kliknutím… 

Je to ekonomické - díky digitální formě můžete číst časopis zdarma na internetu. 

Jto ekologické - nepotřebujeme papír ani tiskařskou barvu

Jto praktické - časopis si kdykoli a odkudkoli prohlédnete na internetu a navíc se vám doma nebudou plnit police staršími čísly - najdete je prostě v archivu na webu

Je to trendy - ve světě vychází spousta časopisů jen v digitální podobě a dokonce i tištěné magazíny začínají připravovat své digitální mutace

V neposlední řadě to je také výhodné pro nás.  Vše je mnohem operativnější a rychlejší a máme větší svobodu, než kdyby časopis musel jít do tisku. 

Protože se říká "nikdy neříkej nikdy", netvrdíme, že třeba jednou v budoucnosti nepřistoupíme také k tištěné verzi, třeba jen v malém - pro předplatitele. 

Ale zatím zůstane Bohemia Living digitální. A jsme na to pyšní. 

P.S. Na časopise pracuje celý náš tým hlavně na dálku a nemáme možnost se vidět. Ale v květnu se nám podařilo se sejít ve velké většině. Tak tady máte fotografii z našeho setkání v Praze :)






2 komentáře:

  1. Suhlasim a plne vas podporujem od 1. cisla!!! :) Drzte sa a vela kreativnej energie prajem.A vytrvalost.

    OdpovědětVymazat
  2. Za Fler vám držíme palce! Jste výborní ;o)

    OdpovědětVymazat