pátek 5. října 2012

Flowers & Living



Pražský obchůdek Flowers & Living je tím pravým místem pro milovníky květin a romantického bytového designu. Najdete ho na Letenském náměstí (Milady Horákové 526/77, 170 00 Praha 7) a v Dejvicích (Dejvická ulice 209/3, 160 00 Praha 6), kde vás u vchodu přivítají krásné hrnkové i řezané květiny a bylinky.





Obchod voní po venkově a francouzské přírodní kosmetice. Nabídka je zde věru široká - bytové vůně, luxusní mýdla, dánská keramika, vintage i shabby dekorace a v neposlední řadě sezónní dárkové předměty. Stylově se tento obchod řadí ke skandinávsko-francouzskému venkovskému stylu, od čehož se odráží nejen typ vazby květin, ale také všechen sortiment.




Flowers & Living je na trhu již více jak sedm let a za tuto dobu si vybudoval stálou a spokojenou klientelu. Zkušené floristky se postarají o kompletní svatební výzdobu, poradí vám s výběrem dárků a zodpoví vám všechny otázky ohledně vašich hrnkových i řezaných květin. Výhodou pro mimopražské je i nově otevřený eshop (www.flowers-living.cz), kde najdete naprostou většinu zboží, který tento obchod nabízí. Hlavním dodavatelem je dánská společnost Ib Laursen, od které zde můžete zakoupit keramiku Mynte i překrásný nábytek.





Dlouhodobá spolupráce mezi naším magazínem Bohemia Living a obchodem Flowers & Living spočívá především v půjčování předmětů na focení, které můžete často vidět na našich stránkách v sekci dekor.

Kontaktní údaje:
Telefon- (+420) 733 359 317
Email- info@flowers-living.cz
Eshop- www.flowers-living.cz
Webové stránky- www.svatebnikvetinky.cz
Blog- www.flowers-living.blogspot.com
Facebook- https://www.facebook.com/pages/Flowers-Living/321768971191765


2 komentáře:

  1. Sandruško nechcete se přestěhovat k nám do města:-)Ty květiny-ach jaj!!Nádhera!!!!!

    OdpovědětVymazat