čtvrtek 11. října 2012

Klasika pro každý den




Klasické vzory na dekoračních látkách nejsou přežitkem - pod vlivem světových trendů dostaly novou barevnou škálu a  efektní provedení vzorů látek.  To umožní jejich použití do současného stylu bydlení a interiérů 21.století.



Efektní detaily a precizní provedení látek z kolekce Sinfonie

Tento trend, nazývaný také New Classics, je charakterizován zachováním nadčasových vzorů, které dodají interiéru slavnostnější nádech. Renesanci prožívají i staré formy zdobení předmětů - různá prošití na látkových předmětech nebo prolisy na nábytku.




Dekoria-style.cz, jako největší internetový obchod s textilními a bytovými dekoracemi, Vám nabízí kolekci látek Sinfonie z aktuální nabídky španělských designérů. Látky jsou vzorovány v klasickém stylu, avšak s mimořádnou elegancí provedení i v detailu vzoru, použity jsou nejkvalitnější materiály. Ostatně, jako vždy, nabízí i perfektní a profesionální provedení šití Vámi objednaných předmětů a prvků - od závěsů a římských rolet přes polštáře a dekorační válce na pohovky až po potahy na židle nebo sedací vaky.



Úspěch a popularita stylu New Classics je založena na potřebě člověka, v dnešní uspěchané době,  hledat  věci trvalé, estetické a nadčasové - prostě Classics. Atmosféra  starého paláce nebo zámku, kterou si můžete vytvořit doma, Vám přivolá klid, relax a pocit bezpečí.

Pro kompletní nabídku kolekcí látek a dekoračních prvků a také nabídku interiérových doplňků navštivte stránky www.dekoria-style.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat