sobota 2. června 2012

Inspirace nejen pro Emy

V aktuálním čísle našeho časopisu jsme tentokrát představili jednoduchý návod na výrobu papírových dekorativních misek. Pokud se na tu svoji teprve chystáte a nevíte, jak by měla vypadat, přinášíme vám další nápady a inspiraci. A pokud se na ni nechystáte, třeba vás k tomu přece jen nalákáme. Protože vyrábět něco vlastníma rukama je báječný relax!


  1. Balónkoví bráškové – nafoukněte balónky do tří různých velikostí sestupně a misku  vytvořte vždy z jejich podélné strany. Pak už jen stačí je hezky barevně sladit /aby se nehádali/.
  2. Misky z dílny Up in the Somewhere jsou neuvěřitelně krásné a inspirující. Citlivě si pohrává s tvary a pastelovými barvami.
  3. Kombinace matné černé se zlatou vypadá luxusně. Podobně vyniknou vedle černé a bílé barvy i ostatní metalické barvy. Více zde.
  4. Opět jedna inspirace od Up in the Somewhere – vezměte nůžky a do kulaté balónkové základny vystřihněte hranatý geometrický tvar, protiklady se přitahují!
  5. Ani velikost není omezena. Proč si nenafouknout rovnou balón do vody? Tihle giganti určitě strhnou pozornost - a za pár korun. Zdroj.
  6. K dosažení zajímavého efektu stačí málo. Třeba jen zlatý základ potřít z části lepidlem a posypat hrubou solí. Více zde
  7. Pokud jste romantické duše, nechejte svá dílka rozkvést! Inspirujte se starým porcelánem a namalujte si podobný motiv. Více zde.
  8. Pokud na vlastní květinkovou malbu nemáte dost pevnou ruku, stačí si hezké kvítky obstarat z rozkvetlého ubrousku, ze kterého motiv obstřihnete a vrchní vrstvu opatrně nalepíte na misku. Zdroj.
  9. Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše?! Přiznejte materiál, ze kterého je miska vyrobena. Stačí ji navíc dozdobit třeba jen jednoduchým prošívaným lemem na okraji. Více zde.
Hezké tvoření!

Žádné komentáře:

Okomentovat