středa 20. března 2013

Navrhněte si svou zahradu



Máte nový dům a kolem prázdný pozemek? Nebo starou zarostlou zahradu a chtěli byste změnu? Můžete starost o nový vzhled své zahrady zcela přenechat odborníkům od projektu po realizaci. Také to může být tak, že si necháte navrhnout projekt a pak budete postupovat podle svých sil a chuti ve výstavbě - a nebo si zahradu odvážně navrhnete a vysadíte vy. Jestliže jste se rozhodli ujmout tohoto nelehkého úkolu zcela sami, možná by stálo za to, nechat si předtím poradit odkud kam postupovat. A právě těmto dobrodruhům pouštějícím se do velkých akcí chceme nabídnout náš kurz: Navrhněte si svou zahradu, abychom ukázali, že to jde, popřemýšlet nad prostorem, rozvrhnout si ho podle svých potřeb a nezapomenout přitom na několik jednoduchých základních pravidel. A k tomu všemu přidat pár nápadů, ať vaše zahrada vypadá trochu jinak než ostatní.



Až se v plánech propracujete k výběru kytek, půjde o to, použít při osazování záhonů zcela běžné rostliny, ale v originálních kombinacích, na které vás kurz navede. Spojíte svislé tvary s vodorovnými, nebo špičaté s pokryvnými… Ukážeme si nejenom postupy prací při návrhu, druhy a využití pevných materiálů, ale také vhodné zástupce rostlin - svislé jehličnany, keře s vodorovnými větvemi, trvalky se špičatými či talířovitými květenstvími a nezapomeneme ani na moderní éterické trávy nebo osvědčené stálezelené dřeviny.




K probíraným tématům můžete bez obav vznášet dotazy a také se najde chvíle k diskuzi nad donesenými fotkami vaší stávající zahrady.

Navrhněte si svou zahradu aktuálně probíhá v Ostravě, po domluvě jsou možné kurzy v Brně a v Praze. Kurz vede naše redaktorka zahradní rubriky Mgr. Danuše Vaňková.  Čtěte více a pište si o informace:  http://kurz-navrhovani-zahrad.cz/ nebo přímo na mail: danuse.design@seznam.cz nebo tel.: 604 629 396.


Žádné komentáře:

Okomentovat