středa 20. února 2013

Výzva: napište guest post pro Bohemia Living!

Příprava našeho časopisu nám zabírá spoustu času a tak na blog nám kolikrát nezbývá tolik času, kolik bychom chtěli. A tak jsme se rozhodli, že dáme prostor vám, našim čtenářům, blogerům a blogerkám.

Na zahraničních blozích jste si možná všimli tzv. guest posts. O co jde? Guest posting znamená napsání a publikování článku na cizím blogu. Je to skvělý způsob, jak oslovit a získat nové čtenáře pro Váš vlastní blog, protože součástí guest postu je něco o Vás a Vašem blogu a odkaz na Váš blog.

Jaké jsou podmínky?
1. Váš článek musí být unikátní, tj. musí být napsát přímo pro blog Bohemia Living na nesmí se tedy nacházet současně i na Vašem blogu
2. Článek musí být na téma, které zajímá naše čtenáře - tj. o bydlení, dekoracích, tvoření a pod. Může to být reportáž o zajímavém interiéru, návod na výrobu nějaké dekorace. Může to být i něco o zahradě nebo recept. Nápad na téma s námi můžete předem zkonzultovat.
3. Článek musí být dodaný kompletně, bez gramatických chyb, včetně odkazů a fotografií s uvedením zdroje. Součástí bude něco o Vás a Vašem blogu - krátké představení s odkazem na Váš blog.
4. Článek nesmí propagovat žádné výrobky nebo služby, neakceptujeme PR články

Takže pokud máte zajímavé téma na článek a rádi byste přispěli na náš blog, a zároveň tak zviditelnili svůj vlastní blog, napište nám na redakce@bohemialiving.cz

Budeme se těšit na Vaše příspěvky!


1 komentář: