čtvrtek 22. listopadu 2012

Soutěž o vánoční přáníčka: slosování!



V časopise jsme vyhlásili soutěž o 3 vánoční přání od Ivy Dražské alias Ywuchy (a omlouváme se tímto Ivě za překlep v přezdívce v časopise!). Její tvorbu si můžete prohlédnout v obchůdku na Fleru nebo, když budete mít cestu kolem a chvilku času, zastavte se v galerii NORA, Gorazdova 3, Praha 2, kde do konce listopadu 2012 můžete vidět Ivy obrázky naživo. Je otevřeno od 9 do 18 hodin každý všední den. A jestli jste nevyhráli, můžete u Ivy na Fleru přáníčka zakoupit.

Moc děkujeme všem, kteří poslali své příspěvky do souteže. Některé e-maily byly opravdu krásné a milé. Je skvělé, že tradice posílání přáníček poštou ještě úplně nezanikla a doufáme, že se tak ani nestane.

A teď už k vylosované výherkyni, kterou je Petra Burešová. Gratulujeme a přidáváme úryvek z Petry e-mailu, protože se nám moc líbí a snad i vás inspiruje a pošlete letos nějaké to přání někomu blízkému!


"Vánoce, atmosféra, těšení se….a přáníčka….to k tomu patří. Ta „papírová“ obzvláště. Jsou jaksi více osobní.
To skryté překvapení v obálce….je to jiné, než všechna ta  - dnes už běžná – mailová korespondence.

A komu letos poputuje přání ode mne?
Jedno jistě přes „ježíškovu poštu“ na Božím daru našim malým kloučkům,
další novým – zatím tu tak „ztraceným“  - sousedům J,
jako každoročně  - jedno pozdravení poputuje k jedné milé, nezapomenutelné, starší paní učitelce – s vděkem, úctou, vzpomínkami…,
a jistě bude ještě několik dalších – vždy se mi v průběhu psaní objeví v mysli někdo, kdo je nějak sám, smutný, komu je třeba poslat alespoň malý úsměv touto cestou….
…člověk alespoň zavzpomíná, „prolistuje“ v myšlenkách rok zpátky, najde si chvilku, kterých se jinak v průběhu roku tolik nedostává…"

Žádné komentáře:

Okomentovat